Stiri
Misiune economica la AUDI HUNGARIA Zrt
23 Apr 2018 12:12 - Super User

Asociatia Economica Germano-Romana pentru Regiunea de Nord Vest impreuna cu Asociatia Camera Mestesu [ ... ]

EXPO FABRICAT IN SATU MARE 2018
21 Mär 2018 13:43 - Super User

    Asociația Economică Româno-Germană Satu Mare în parteneriat cu Camera [ ... ]

Acord de parteneriat
21 Mär 2018 12:22 - Super UserAcord de parteneriat

Camera Mestesugarilor, alaturi de alte organizatii patronale si profesionale din judetul Satu Mare [ ... ]

Rezumat al şedintei lărgite a Consiliului director...
19 Feb 2018 10:50 - Super UserRezumat al şedintei lărgite a Consiliului director al Camerei Mesteşugarilor

La sediul ACM in data de 16.02.2018 a avut loc sedinta largita a Consiliului Director al ACM, cu urm [ ... ]

Business and Local Community 2018
15 Feb 2018 14:19 - Super UserBusiness and Local Community 2018

Asociația Economică Germano-Română pentru Regiunea de Nord Vest și Asociația Camera Meșt [ ... ]

Other Articles

EXPO FABRICAT IN SATU MARE 2018

 

 

Asociația Economică Româno-Germană Satu Mare în parteneriat cu Camera Meșteșugarilor Satu Mare organizează evenimentul:

EXPO – 2018 „Fabricat în Satu Mare” editia a VII-a

APA, TURISMUL si

PRODUSE TRADITIONALE SATMARENE

Evenimentul va avea loc în perioada 11-13 mai 2018 în hala fostului Supermarket INTEREX, din municipiul Satu Mare.

            În conferința de presă de marți, 20 martie 2018 la sediul asociației Paula Fogaș și Sorina Tulan, membre în comitetul director a Asociației Economice Româno-Germane pentru Regiunea de Nord Vest și Tiberiu Markos, vicepreședinte în cele două asociații au prezentat faptul ca expoziția se reprofilează începând cu acest an, pe tematici specifice.

         Din acest motiv, pentru prima expoziție cu tematica specifică, s-a ales un domeniu de impact și interes major pentru sătmăreni și anume: Apa, turismul și produsele alimentare tradiționale sătmărene.

         Organizarea expoziției va mobiliza membrii noștri și nu numai, pentru a se prezenta cât mai bine la edițiile tematice din anii următori. Aceasta înseamnă continuitate în atingerea țelurilor organizatiilor noastre, promovarea lor, demonstrarea capacitatii noastra de organizare si inovare, de  îmbunătățire a imaginii lor, de identificare de viitori membri activi. În același timp vizitatorii expoziției pot primi o serie de informații utile și pot cunoaște mai bine potențialul județului nostru în aceste domenii.

         Prin evenimentul propus dorim să contribuim la promovarea turismului de relaxare și balneoterapie, pe baza de apă/apă termală, precum și produsele tradiționale sătmărene, a vinotecilor și pălinciilor, dar și a frumuseților naturii, a castelelor și cetăților de care dispunem.

         De asemenea vrem să promovăm companiile și organizațiile ale căror activitate este legată de tematica propusă (firme de proiectare, producție, prestări servicii, ONG-uri), precum și activitățile acelor asociații și ONG-uri,  care susțin sporturile legate de apă.

          Considerănd că obiectivele acestei ediții, a expozției: Fabricat în Satu Mare (cea de a VII-a), le putem defini ca promotoare ale strategiei de dezvoltare a zonei.
          De asemenea  ne dorim ca tematica adoptată sa fie una de succes și astfel să creăm o nouă tradiție în organizarea acestui eveniment major pentru economia sătmăreană.

Evenimentul își propune să-i aducă împreună, timp de trei zile, pe acei „furnizori” și „consumatori” (dar nu in mod exclusiv), care au obiectul de activitate legat de apă, pe cei care iubesc turismul hidrotermal, pe cei interesați de produsele alimentare produse la noi, de vinotecile și pălinciile noastre, respectiv pe cei care susțin sau sunt amatori ai sporturilor acvatice.

Expoziția tematică a anului 2018 va promova următoare domenii:

-       industria legata de apă și de exploatarea resurselor de apă

-       produsele agroalimentare, inclusiv vinotecile și pălinciile sătmărene

-       turismul legat de apă: cel de rexare și cel balneoclimateric și sporturile acvatice

-       turismul clasic: hoteluri, pensiuni, restaurante, castele, cetăți,..

Programul expozițional este de vineri, 11 mai se desfasoară între 14,00 și 18,00, iar sâmbătă și duminica, 12-13 mai, între orele 10,00-18,00.

         Vizitatorii vor avea parte de prezentare oferte din partea expozanților, demonstrații live, simpozion: ”Importanța apei în viața noastră - Fiecare picatura contează” prezentat de Apaserv, prezentare de rețete tradiționale, degustări, prezentare de vinuri, degustări, demonstrații sportive, prezentare de modă, etc.

Cei care doresc să participe și/sau să devină sponsori ai evenimentului se pot adresa organizatorilor pentru detalii suplimentare la numărul de telefon: 0261-710.316 sau la adresa de e-mail: Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein!

 

Share
POSDRU 134422
  • Pentru proiectul POSDRU/141/5.2/G/ ID 134422 Dezvoltarea Resurselor UMane in mediul rural din judetul Satu Mare – DRUM spre ocupare vizitati: http://drum. consultingage.ro
POSDRU 88754
Ziele des Verbandes

1. BERATUNG 

  • berufliche, wirtschaftliche, finanzielle, kommerzielle, juristische Beratung für Handwerker. Vermittlung der Zusammenarbeit zwischen den Handwerksbetrieben
  • Beratung über die Marktverhältnisse
  • Organisation und Durchführung von Ausstellungen und Messen, Organisation der Teilnahme an Messen und berufsbezogene Veranstaltungen auf nationaler oder internationaler Ebene

 2. SCHULUNG 

  • Organisation von Seminaren, von Aus- und Weiterbildungskursen für Erwachsene
  • Sicherung entsprechender Infrastruktur für die Organisation von Wirtschaftstreffen. Weiterbildungskursen und anderen Veranstaltungen

 3. VERTRETUNG

  • Vertretung und Schutz der wirtschaftlichen, beruflichen und sozialen Interessen der Handwerker im Umgang mit den Behörden
  • Wahrung und Stärkung des Vertrauens der Gesellschaft in das Handwerk
  • Stärkung grenzüberschreitender Zusammenarbeit

free counters