Stiri
Adunarea generala a reprezentantilor - 25.04.2017
01 Aug 2017 06:14 - Super User

La sediul asociatiei in data de 25.04.2017 a avut loc adunarea generala a reprezentantilor adunarii  [ ... ]

Festivalul berii in Satu Mare
01 Aug 2017 06:11 - Super User

Asociatia Camera Mestesugarilor, in colaborare cu Asociatia Economica Germano Romana este implicata  [ ... ]

Curs de inspector in domeniul securitatii si sanat...
01 Aug 2017 06:10 - Super User

Asociatia Camera Mestesugarilor organizeaza curs de inspector in domeniul securitatii si sanatatii i [ ... ]

Misiune economica in Ukraina
01 Aug 2017 06:10 - Super User

Impreuna cu Asociatia economica romano-germana (DRW) Camera Mestesugarilor organizeata in toamna ace [ ... ]

Legea mestesugurilor
01 Aug 2017 06:07 - Super User

Legea mestesugurilor a carui proiect a fost depus in parlament cu multa vreme inainte si a fost vota [ ... ]

Other Articles

Adunarea generala a reprezentantilor - 25.04.2017

La sediul asociatiei in data de 25.04.2017 a avut loc adunarea generala a reprezentantilor adunarii generale a asociatiei. Ordinea de zi a fost urmatoarea:

  1. Cuvant de salut – presedinte Mihaly Lieb;
  2. Raport de activitate;
  3. Prezentare bilant. Aprobarea bilantului contabil pentru anul 2016;
  4. Proiecte cu finantari;
  5. Perspective in 2017 si bugetul de venituri si cheltuieli
  6. Diverse

La sedinta dl. Lieb este reprezentat de dl. Iuliu Cadar deoarece dl. Lieb este ocupat cu o delegatie din Elvetia. Adunarea este declarata statutara, fiind prezenti un numar suficient de membri. Dl. Holzli, dupa caldurosul bun venit adresat celor prezenti, da cuvantul Andreei Merker care prezinta pe scurt bilantul asociatiei pentru anul 2016. Bilantul este apoi supus votului adunarii si este votat in unanimitate. Acest vot a fost necesar pentru ca bilantul sa poata fi depus la organele financiare competente. Se prezinta in continuare de catre d-nii Kaiser Stefan si T. Markos principalele activitati ale Camerei: Business&Local Community, Misiune economica la Mercedes Kecskemet, conferinta “, Eficienta Energetica in Industrie si in Cladiri in Nord-Vestul Romaniei. EXPO – Fabricat in Satu Mare si altele organizate in parteneriat cu Asociatia Economica Germano- Romana ptr. Regiunea de Nord Vest (DRW). De mentionat aici ca principalele asociatii reprezentative pentru mediul de afaceri satmarean sunt cele doua entitati enumerate adineauri. Domnul Dunca Petre – lector al asociatiei, in calitate de invitat, prezinta adunarii idea ca sub cupola Camerei Mestesugarilor, sa se acorde consultanta firmelor membre si nu numai, in domenii precum: securitate si sanatate in munca, PSI, mediu (obtinerea autorizatiilor necesare functionarii firmelor, respectiv, intocmirea de diferite documentatii necesare). Domnul Darian Ienasoiu – din partea ITV Satu Mare, propune adunarii organizarea de emisiuni tematice saptamanale despre firmele membre in Camera Mestesugarilor, acest proiect urmand a se definitiva cit de curand.

Pentru anul 2017, Camera Mestesugarilor si-a propus accesarea unor fonduri europene nerambursabile, printr-un proiect POCU in parteneriat cu alte entitati, rolul Camerei fiind Acela de a pregati professional persoane din mediul rural. Se doreste, de asemenea, organizarea unei misiuni economice in Ucraina, organizarea evenimentului Bierfest, acestea din urma in colaborare cu Asocatia Economica Romano Germana.

Share
POSDRU 134422
  • Pentru proiectul POSDRU/141/5.2/G/ ID 134422 Dezvoltarea Resurselor UMane in mediul rural din judetul Satu Mare – DRUM spre ocupare vizitati: http://drum. consultingage.ro
POSDRU 88754

free counters