Stiri
Adunarea generala a reprezentantilor - 25.04.2017
01 Aug 2017 06:14 - Super User

La sediul asociatiei in data de 25.04.2017 a avut loc adunarea generala a reprezentantilor adunarii  [ ... ]

Festivalul berii in Satu Mare
01 Aug 2017 06:11 - Super User

Asociatia Camera Mestesugarilor, in colaborare cu Asociatia Economica Germano Romana este implicata  [ ... ]

Curs de inspector in domeniul securitatii si sanat...
01 Aug 2017 06:10 - Super User

Asociatia Camera Mestesugarilor organizeaza curs de inspector in domeniul securitatii si sanatatii i [ ... ]

Misiune economica in Ukraina
01 Aug 2017 06:10 - Super User

Impreuna cu Asociatia economica romano-germana (DRW) Camera Mestesugarilor organizeata in toamna ace [ ... ]

Legea mestesugurilor
01 Aug 2017 06:07 - Super User

Legea mestesugurilor a carui proiect a fost depus in parlament cu multa vreme inainte si a fost vota [ ... ]

Other Articles

COMUNICAT DE PRESĂ Bursă de locuri de muncă pentru persoanele din mediul rural organizată în cadrul proiectului

AGENȚIA JUDEȚEANĂ DE OCUPARE A FORȚEI DE MUNCĂ Satu Mare alături de Asociația Camera Meșteșugarilor Satu Mare și Comuna Turț în calitate de parteneri, au organizat in data de 30 iunie 2015, la Casa Șvabilor o bursă a locurilor de muncă în cadrul proiectului „Dezvoltarea Resurselor UMane în mediul rural din județul Satu Mare – DRUM spre ocupare”.

Aceasta este cea de a treia bursa a locurilor de munca desfasurata in cadrul proiectului care se deruleaza pe o perioada de 16 luni (aprilie 2014 – iulie 2015).

La eveniment au fost prezente atât persoane din grupul țintă al proiectului cât și angajatori.

Proiectul se adreseaza persoanelor cu domiciliul sau reședința în mediul rural (persoane inactive, persoane în căutarea unui loc de muncă, șomeri, persoane ocupate în agricultura de subzistență) si are ca scop pregatirea parcursului profesional prin parcurgerea mai multor etape, astfel incat aceste persoane sa devina active pe piata muncii.

Scopul bursei locurilor de munca a fost de a facilita contactul direct între potenţialii angajatori care au locuri de munca vacante și persoanele care au absolvit unul din cursurile organizate în cadrul proiectului și sunt în căutarea unui loc de muncă.

In cadrul proiectului au fost organizate 20 de cursuri de formare profesionala in domenii precum: bucatar, ospatar, cofetar, administrator de pensiune, instalator, tapiter, lucrator in gospodarie agroturistica, competente antreprenoriale si operator introducere, prelucrare si validare date, la care au participat peste 300 de persoane.

Persoanele din grupul tinta au beneficiat de servicii integrate de ocupare, prin informare si consiliere profesionala, formare profesionala si punerea in contact cu diversi angajatori.

Din randul celor care au beneficiat de aceste servicii, un numar de 37 de absolventi au ocupat deja un loc de munca, dar se asteapta ca pana la sfarsitul perioadei de implementare a proiectului, numarul acestora sa fie de minim 47 de persoane angajate.

Pentru detalii suplimentare:

Persoană de contact :

Iuliana Klebleev
Coordonator promovare proiect
Project Consulting Age SRL

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro

POSDRU 134422
  • Pentru proiectul POSDRU/141/5.2/G/ ID 134422 Dezvoltarea Resurselor UMane in mediul rural din judetul Satu Mare – DRUM spre ocupare vizitati: http://drum. consultingage.ro
POSDRU 88754

free counters