Skip to content

Membri

Membrii Asociației Camera Meșteșugarilor Satu Mare

Furnizorul numărul 1* de servicii din domeniul auto pe piaţa românească; îşi propune să-şi menţină poziţia de lider de piaţă şi de a creşte constant, oferind noi servicii şi soluţii pentru a răspunde cât mai bine nevoilor clienţilor săi.

*Potrivit studiului ASAR “Piaţa pieselor auto” din 2019.

O firmă cu capital integral privat, fondată în anul 1997 și având un patronat format din trei asociați. Din 2014 se observă o creștere semnificativă a ponderii pieței externe în cifra de afaceri, ajungând în prezent la 20 de ani de activitate în inginerie.

Neptun Company a luat ființă in anul 1994 cu un capital 100% românesc, având ca activitate principală fabricarea produselor de panificație și de patiserie.

Înfințată în 1998, firma produce mobilier de bucătărie, de birou, pentru camere de zi, garderobe, precum și mobilier pentru hoteluri, unități comerciale, etc.

Fondată în 1994, firma produce instrumente de prelucrare a lemnului. Activitatea ei de afaceri poate fi împărțită în trei domenii principale, și anume: producție, servicii și comerț.

Frima execută instalaţii sanitare, gaz şi încălzire pentru clădiri: rezidenţiale, administrative şi industriale. Ea oferă şi servicii de reparare instalații termice (cazane).

Fondată în 1994, este o companie deținută de o familie cu experiență de două decenii în cele două domenii principale ale activităților comerciale: producția de structuri mecano-sudate din oțel și construcția industrială.